O simulatoru

Ski simulator predstavlja sistem pokretne skijaške staze, koja uz pomoć hidraulične platforme promjenjivog nagiba i podešavanja brzine rada, simulira različite uvjete na terenu, od „baby“ ski staze (blage i spore), do „crnih“ ski staza (strme i brze).

Zbog idealnih pedagoških uvjeta i kontroliranog načina obuke predstavlja savršen početak za totalne početnike. Nakon samo pet sati početnici završavaju obuku, a svoje znanje bez stresa i nelagode prenose na pravi snijeg.

0
Zadovoljni klijenti
0
Odrađenih termina
0
Instruktori
0
Lokacije

Najčešća pitanja

 • Zbog idealnih pedagoških uvjeta i savršeno ravne podloge, jedan termin na stazi zamjenjuje pet sati na snijegu. Tome u prilog ide i činjenica da se udaljenost od oko 7 kilometara može prijeći u jednom terminu (30 minuta), što može biti jednako cjelodnevnom skijanju na snijegu. Ogledalo koje se nalazi ispred skijaša omogućuje uočavanje grešaka u vožnji i značajno doprinosi učinkovitosti treninga.

 

 • SMART system podrška sustava pomoću linearno induciranih senzora maksimalno povećava razinu sigurnosti korisnika, potpuno neutralizirajući faktor ljudske pogreške.

 

 • Budući da je slobodnog vremena sve manje, velika prednost Simulatora je što današnje poslovne ljude u vrlo kratkom vremenu (tehnički i uvjetno) priprema da svoj kratki godišnji odmor provedu potpuno učinkovito, bez bolnih upala mišića uzrokovanih neredovitim vježbanjem i nedostacima u tehnici.

 

 • Velika financijska ušteda. Jedan termin na stazi (33 eura) jednak je pet sati učenja na snijegu (160 eura), bez godišnjeg odmora, bez putnih troškova: boravak na planini i ski karta.

 

 • Značajno smanjenje ozljeda. Praksa je jasno pokazala da skijaši-boarderi prije odlaska na skijaški odmor, ako redovito treniraju na Skitrack simulatoru, značajno smanjuju broj ozljeda.
 • Podloga na kojoj se skija izrađena je od polipropilenskih vlakana visoke gustoće, duljine vlakana 20 mm.
 • Podloga se zalijeva vodom svaka 3 sata kako bi se što više neutralizirao indeks trenja. Dodatni indeks klizanja je poboljšan primjenom specijalizirane Skitrack emulzije, koja skijanje na simulatoru čini vrlo bliskim skijanju po snijegu. Specifičnost podloge je i u vrlo dugom vijeku trajanja zbog visoke otpornosti na habanje i dovoljne mekoće da se skijaš ne ozlijedi u slučaju pada na nezaštićeni dio kože.
 •  
 • Obuhvaća veliki broj korisnika, praktično sve one koji vole zimske sportove i u njima sudjeluju, nezavisno od godina starosti i nivoa znanja. Zbog idealnih pedagoških uvjeta, sigurnog i  kontroliranog načina obuke predstavlja savršen početak za *totalne početnike* .  Korekcija tehnike obuhvaća sve one koji žele da unaprijediti svoje znanje, ispraviti stečene greške nastale samoukim vježbanjem ili one koji su nakon određenih povreda u psihološkoj blokadi od povratka na skije. Za *profesionalce* , simulator predstavlja savršen oblik specifičnog treninga, gdje uz individualne treninge jačeg intenziteta veoma brzo dolaze do natjecateljske forme.
 • Prilikom pada na stazi, sistem se zaustavlja od strane instruktora tako da klijent praktično ostane na mjestu.
 • Ukoliko imate svoje pancerice u kojima se osjećate udobno slobodno ih ponesite i koristite.
  Na skijama ne smije biti tragova voska pa preporučamo korištenje naših.